Szerintetek megéri ezt a Kindlet megvenni?
2012. febr. 19. 11:01
1/3 anonim válasza:
Nekem még a billentyűzetes Kindle-m van, és naggggggyon meg vagyok vele elégedve. Az általad linkelt verzió annyiban különbözik, hogy kisebb, nincs billentyűzete és hangszórója (amúgy is csak rövid jegyzetek írásához illetve angol nyelvű felolvasáshoz van, és csak ügyeskedve lehet magyar beszédre bírni). Ha csak olvasni szeretnél rajta, ez tökéletes lesz Neked.
A zip sleeve tokok az szoksásos zipzáras tokok, amiből mindig ki kell majd venned, én egy nyithatós verziót ajánlanék inkább.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) És a postaköltség az mennyi lehet? Vagy ebben már benne van?
2012. febr. 19. 12:53
3/3 anonim válasza:
húha, most pontosan nem tudom a részleteket, hogy mi hogyan és mennyiért, anno amikor én rendeltem, Magyarországra még állták a vám- és szállítási költséget. Esetleg nézz körül a kindlevarazs.wordpress.com oldalon, amikor én vettem, a főszerkesztője segített nekem is a beszerzésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!