Letöltöm és törlődik? : o Miért? Hogyan lehetséges ez?
Figyelt kérdés
rapidshare és data oldalról töltöttem le tömörített fájlokat amiket csak együtt lehet kibontani de mivel rapid sharen várni kell 2 feltöltés között kikapcsoltam a gépet és gondoltam később letöltöm a többi részt.....de másodjára is előfordult velem,(azt hittem először, hogy csak véletlen )az ,hogy mikor viszsakApcsoltam a gépet a fájl már nem volt meg.hová lett? az biztos nem lehetséges hogy törölte valaki!2009. jún. 4. 20:49
1/2 anonim válasza:
Nem lehet h vírusod van?
Anyumnak volt ilyen a gépén,letöltöttünk vmit,futtatás stb kikapcs a gépet visszakapcs és már nem volt meg
De ez csak egy tipp
2/2 anonim válasza:
Lehet,hogy fájl megnyítására és nem fájl mentésére mentél rá.Ez egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!