Pcx.hu vagy ipon.hu?
Figyelt kérdés
Melyik webes áruházat ajánljátok? Rendeltetek már ezektől? Melyik a megbízhatóbb, melyik kezeli jobban a reklamációt?
Esetleg van akár ezeknél jobb is?
2012. febr. 17. 14:57
1/9 anonim válasza:
iponról rendeltem megjött rendesen nem volt vele baj. De ha kéne mégegyzser pcx-ről rendelném 1 olcsóbb 2 részletesebb leírás a termékről.
2/9 A kérdező kommentje:
és pcx-en 50.000 felett ingyenes a szállítás, ez is igen nagy előny, iponon akkor is fizetsz szállítást, ha félmilliót elköltesz. Kicsit érdekesnek tartom.
2012. febr. 17. 15:03
3/9 anonim válasza:
én is azért nem rendelek iponról meg amúgy 10000-nél is olcsóbb a szállítás
5/9 anonim válasza:
ipon
2500 ftos szállítási költséget ha nem bírsz ki 50+ ezres tételnél akkor dik
6/9 anonim válasza:
Én mind kettőnél vásároltam már, minden szempontnak megfeleltek.
7/9 anonim válasza:
nem nem bír ki, de ha valahol ott hagysz ötvenet akkor a szálítás legyen már ingyen
8/9 A kérdező kommentje:
ez az egyik, a másik meg hogy darabokban vásárolok, nem egyszerre az egészet, az 50ezres tételek barátságosak, de 300ezret egyszerre nem könnyű összekaparni, magyar fizetésekből. dik.
2012. febr. 17. 16:04
9/9 anonim válasza:
mi pcx-ről rendeltünk. Rendben meg is érkezett. Néhány nap alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!