Ipod touch 4g megéri 630000éert újjan appstoreból?
Figyelt kérdés
Ballagásra szeretném de nem tudom megéri-e. Köszi a válaszokat2012. febr. 16. 18:35
1/7 anonim válasza:
Eladom neked 500000-ért 8 giga tökéletes állapot, garancia tokkal együtt.
Amúgy hány gigásat vennél?
2/7 anonim válasza:
Hatszázharmincererért NEM éri meg. De még hatvanháromezret sem adnék érte. Meg úgy én egyáltalán nem vennék Apple cuccokat, mert mind túlárazott. Vegyél inkább egy helyesírási szótárt, arra nagyobb szükséged van.
3/7 anonim válasza:
Ennyi erővel vehetnél Samsung Galaxy S WiFi 5.0-t is úgy tudom ez is multimédiás teló és legalább nagy a kijelző és rendesen tudsz rajta videózni is meg zenét hallgatni is.
Ui:ha rosszul tudom bocsi.!
4/7 anonim válasza:
Hatszázharminc-ezer Forint egy telefonért??! Ami 1 év múlva már elavult lesz, mert kiadnak 2 új modellt? Szent Isten, ha nekem ennyi pénzem lenne...
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsi 63000 elírtam.. Az eladó melyik városban van? Lehet érdekelne:)
2012. febr. 17. 13:57
6/7 anonim válasza:
nagy kijelző mellett a felbontás sem mindegy. az iPodnak 3,5"-on van 960x640, a samsung pedig 5"-on 800x400. szerintem ez nagyon nem mindegy... és az Apple cuccok nem túlárazottak, csak a minőséget meg is kell fizetni..nem úgy mint a sok androidos fosnál :D
7/7 A kérdező kommentje:
Eggyetértek az elöttem szólóval :D
2012. febr. 22. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!