Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kapcsolhat be magától a...

Miért kapcsolhat be magától a számítógép éjszaka?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 17:56
 1/6 2xSü ***** válasza:
69%

Bekapcsol, vagy felébred?

(Bekapcsol: A számítógépet kikapcsolod, és úgy teszi ezt.)

(Felébred: A számítógépet alvó állapotba küldöd és úgy teszi ezt.)

2012. febr. 15. 18:03
 2/6 nrrolli ***** válasza:

imádom amikor kérdésre kérdéssel kell válaszolni:))

bocs..

2012. febr. 15. 18:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Tesóm gépe,csak az én szobámban van,nem tudom hogy szokta kikapcsolni,de most leütöm....
2012. febr. 15. 18:10
 4/6 2xSü ***** válasza:
55%

A kérdésre azért kell kérdéssel válaszolni, mert nem mindegy. Nem biztos, hogy én tudok rá válaszolni, de aki válaszolhat, annak ez fontos információ lehet. Legalább neki nem kell leírni mindkét esetre az esetleges megoldást.

Amit én tudok:

- Alvó állapotból sok dolog visszahozhatja a gépet. Pl. ha úgy van beállítva, akkor az egér megmozdulása is. Pl. ilyen esetben elég lehet annyi is, hogy az egér nagy ritkán hibázik.

Ha ki van kapcsolva a gép, akkor két dolgoról tudok, ami bekapcsolhatja:

- Bizonyos alaplapok BIOS-ában be lehet állítani egy időpontot, hogy mikor kapcsoljon be a gép.

- Amennyiben úgy van kiépítve a gép, akkor a „Wake-On-LAN” segítségével egy megfelelő hálózati csomag segítségével is fel lehet ébreszteni a gépet.

2012. febr. 15. 18:24
 5/6 2xSü ***** válasza:
55%
#3: Mielőtt leütnéd, előtte nem ártana meggyőződni, hogy ő-e a felelős a dologban. Lehet semmi köze nincs az egészhez.
2012. febr. 15. 18:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Én nemtudom hogy van beállítva az a gép..
2012. febr. 15. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!