Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy számitógépem nagyon...

Petko333 kérdése:

Van egy számitógépem nagyon lassu tudttok valamit mondani hogy lehet gyorssabbá tenni? Alaplap:Asus P4PE-X Proci:Intel Celeron 2. 0 Ghz 1 magos vidi kártya:ATI RADEON 9200 SE Family RAM:512Mb

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 15:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
meg hátra xDD
2012. febr. 15. 16:09
 12/14 anonim válasza:

Nekem is pont ilyen a gépem és repül mint az állat:

Alaplap: Mercury KOBAIN P4M266a NDMx

Ram:2x256MB (2GB-ot rakok bele)

CPU:1magos Intel Celeron 2.00GHZ (biosban húzni akarok rajta kb.0,50Ghz-et)

VGA:integrált 32MB (512MB-t akarok bele venni)

HDD:40GB+320GB=360GB

Szerintem a memóriával van a baj de az is lehet hogy a vinyód teli van és ezért belassult az egész.

Biosban húzd fel a cpu órajelét!

Hátha segit!De nagyon óvatosan mert ha lesül akkor annak annyi és mán manapság csak használtan lehet ilyeneket beszerezni!

2012. febr. 17. 18:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Háát azért én nem mondanák ilyesmit

attól hogy fölhúzod az órajelet még nem lesz gyorsabb a rendszer

Abban viszont egyetértek hogy nem árt Defragmentálni a merevlemezeket és a HDD-t karbantartani de 2Gb ramot minden képp vegyél hozzá és utánna mehet rá az x86 Windows 7

2012. febr. 17. 18:47
 14/14 anonim válasza:
alaplap és processzor csere és akkor már frankó lesz.ezeknél ma már csak jobbakat lehet kapni. ha megveszed a mai forgalomban lévők közül a legolcsóbbat már akkor is sokkal gyorsabb lesz...
2012. febr. 21. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!