Selender kérdése:
Ha telefont rákötöm a gépre, akkor megoldható, hogy így tudjak MARKET-ről letölteni?
Figyelt kérdés
Wifin tudok letölteni, de itthon nincs olyanom, viszont csak telefonra tudok letölteni marketről... vagyis ha van más mód, akkor nem ismerem. Tudtuk segíteni?2012. febr. 14. 22:14
1/4 waland válasza:
Ha arra gondolsz, hogy esetleg felkapcsolódjon a netre és letölthess vele programokat, akkor el kell szomorítsalak: az androidos telefonok nagy hátránya, hogy a winmo rendszerekkel ellentétben nem tudnak usb-n un, ad-hoc hálózatot létrehozni. Ezzel már én is futottam pár kört, de nincs rá megoldás, hogy android kábelről tudja használni a számítógép netét. Talán a telefon hivatalos szoftverében érdemes megnézni, hátha van benne programtelepítési lehetőség.
2/4 waland válasza:
Még valami: ha tudod mit akarsz telepíteni, akkor nem csak a marketről lehet ám azokat letölteni :). Léteznek erre különböző "szürkezónás" letöltőhelyek is, ahol csak leszeded a programot, rámásolod a telefonra, ott elindítod és már települ is. Ha így telepítesz akkor viszont be kell állítani, hogy engedélyezze a külső forrásokból telepítést. Nálam ez pl. így néz ki: beállítások - alkalmazások - ismeretlen források - pipa.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom én is így szoktam töltögetni, ha nem áll wifi a rendelkezésemre... csak azért marketen jóval nagyobb a választák
azért köszi a választ!
2012. febr. 15. 18:05
4/4 Sándor Tusz válasza:
Hali! Neten minden cucc fönt van, ráadásul a fizetős alkalmazásokhoz is ingyen hozzájuthatsz. Tehát a Marketet én örömmel hanyagoltam a tabletemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!