Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » CS 1.6 valamiért az fps-em...

CS 1.6 valamiért az fps-em alacsony?

Figyelt kérdés
Néha laptopon játszok és ott az fps-em 30 körül van de ha előhozom a konzolt egyből jó lesz de ugye konzolt előhívva nem lehet játszani!Próbáltam már különböző fps javításokat pl fps_max 101 , fps növelő cfg-k más videó módok openGL és egyéb,de a régebbi laptopon jó!Valami megoldás?Fullon új laptop!
2012. febr. 13. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Nos ha vacak a videókártya a laptopodban, akkor nem számít, hogy új-e. A legtöbb Intel GMA vezérlős Laptop /alkalmatlan/ játékra, lehet a tiéd is ilyen. (nem írtad milyen laptop, szóval csak feltételezni tudom a hiba okát)

Konzolben persze, hogy max az FPS, ott nem kell 3D grafikát renderelnie, csak 2D-t. :)

Próbáld ki DirectX és OpenGL módban is, de ha gyenge a vas, akkor a csoda sem segít.

2012. febr. 13. 21:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Acer Aspire 5736Z a laptop!Intel pentium processor T4500 (intel GMA 4500), 2GB DDR3 ram !
2012. febr. 13. 21:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak Software modot enged OpenGL-t nem , de software módba hagy ne mondjam a garfikát :S
2012. febr. 13. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Software módban azért lassú, mert a processzor renderel a lehető legbutább módon.

Esetleg ha nincs fent, frissítsd a videóvezérlőd meghajtóját és tedd fel a DirectX-et is!

Nem írtad milyen oprendszer, így nem tudok drivert linkelni, de nem is számít, nézd meg az Intel vagy az Acer oldalán. De mint mondtam, az Intel GMA vezőrlők alkalmatlanok teljesítmény szempontjából játékra.

2012. febr. 13. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
2012. febr. 13. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze ha feltetted a DirectX-et, CS-ben a grafikus motort is állítsd Direct3D-re.
2012. febr. 13. 21:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálom a DX-es verziót köszi !
2012. febr. 13. 21:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Amúgy Windows 7 de mint már mondtam a régi laptopon jó és azon is win7 van majd még próbálkozok köszi mégegyszer a válaszokat!
2012. febr. 13. 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:

"Csak Software modot enged OpenGL-t nem"

Azzal kéne kezdeni, hogy felrakod a video drivert, mert ennyiből úgy tűnik, hogy nincs fent. Ilyen alapszintű opengl-t még egy intel izé is tud.

2012. febr. 13. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!