Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Játékfejlesztés segítség...

Játékfejlesztés segítség kellene! Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Ha van egy megszűnt játék fejlesztői csapat [jelen esetbe a Stormregion] és már volt egy játékuk és annak a folytatását akarom megcsinálni, akkor kell-e engedélyt kérnem valakitől?

Mert a kiadó is megszűnt...

2012. febr. 11. 12:21
 1/8 A kérdező kommentje:
Tudom lehet rossz helyre írtam...
2012. febr. 11. 12:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha te egy cég lennél, aki képes rá, hogy megcsinálja, forgalomba hozza stb., akkor ki kéne derítened, hogy kinél vannak a játék jogai, és tőle kéne megvenned.

Mivel csak egy túlbuzgó júzer vagy, aki otthon barkácsolni akar valamit, csak rajta, nyugodtan nekiugorhatsz, nem visz el az FBI érte.

2012. febr. 11. 12:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Üdv!

Értelek, de pont ezt az egy dolgot nem értem hogy akkor nincs senkinél a játék jogai ha megszűnt a fejlesztő és kiadó? Mert így akkor a név nem lehet ugyan az nemde?

2012. febr. 11. 12:31
 4/8 anonim ***** válasza:
amíg nem dobod piacra addig azt csinálsz amit akarsz
2012. febr. 11. 12:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Valakinél megvan a jog a játékhoz. Ha más nem, akkor a volt cégelnök birtokolja, őt kell megkeresned, vagy a cég volt jogászát, esetleg bármilyen jogi képviselőjét.

Hacsak nem úgy szűnt meg, hogy opensource-ként kidobták a piacra. Az esetben szabadon csinálsz vele amit akarsz.

2012. febr. 11. 12:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Üdv! Köszönöm a válaszokat először is!

Másodszorra!

Amúgy a SWINE játékról lenne szó. Ötletek leírva, alapjátékot ismerem. UDK-val lenne megoldva. Azért kérdeztem mert találtam egy holnapot a Stormregion címén ahol fel van rakva a teljes játék. Csak hogy ezt most a fejlesztők készítették a honlapot az jó kérdés....

[link]

2012. febr. 11. 12:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Mármint az eredeti készítők készítették-e a honlapot.
2012. febr. 11. 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Visít róla, hogy nem. Ez csak valami rajongói oldal.
2012. febr. 11. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!