Lesz Sims 4, vagy valami, ami a Sims 3-at is felülmúlja?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 11:41
1/13 anonim válasza:
Addig biztos nem, amíg a sok hülye veszi a túlárazott DLC-ket, mint a cukrot.
2/13 anonim válasza:
Szerintem igen, én azt halottam már készül is a Sims 4 2013-ra már a boltokban...
3/13 anonim válasza:
Nem hinném ... -.-" Még csak a kiegészítők jelennek meg... Sokan veszik a 3-mat, de még így is sokan a 2-vel játszanak. Nem érné meg nekik, 4-diket csinálni még... A sims 3-ban sokkal szebb a grafika, mint a 2-ben. Nem tudom, te mire gondolsz, ami felülmúlná a játékot. Lehet majd egyszer a jövőben csinálni fognak "utánzatokat",de a Sims 4-gyel még várnak... ha egyáltalán lesz olyan... De nézz utána a GOOGLE-ba.... ennyi.
Ez az én véleményem...
5/13 anonim válasza:
Szerintem lesz, de majd csak par ev mulva. Mindenki imadja a simset, biztos van ott par maximalista ember aki csak jobbat es jobbat akar. Miert alnanak meg a sims 3-nal?
6/13 nóri$ válasza:
2013-ra biztos lesz én megvenni nem veszem meg soha letöltöm az oldalukról
7/13 nóri$ válasza:
ha lesz én meghalok mert tök jót várok
9/13 anonim válasza:
A Sims 3-nak még bőven lesznek kiegészítői, az egyetemes, a nyári szigetes, aztán jön valami időutazós és nem tudhatjuk, hogy csak ennyi lesz-e. Lesz Sims 4 , de nem most, az biztos. Bármiféle képi, vagy videóanyagot találtok a youtubeon, az biztosan hamis, mert az Electronic Arts semmit nem tett még közzé.
10/13 anonim válasza:
lesz már enyire meg van csinálva de nem tökéletes http://www.youtube.com/watch?v=bH5zl2W8Fz4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!