Hogyan tudom nagyítani a lemezterületet?
Csináld azt hogy letörlöd a programokat, játékokat ami sok helyet foglal és telepítsd újra
DE!!! telepítéskor ne az alapértelmezett meghajtóra telepítsd hanem válaszd a D:-t
annyi a dolgod hogy mikor kérdi hova szeretnéd telepíteni
a meghajtó betűjelét átírod D: re
egyszerűen kivágod a c-ről és áthelyezed de semmien garancia nincs rá hogy utánna működni fog
nem tudom hogy érted hogy "tároló féle"
ha megjelenik a sajátgépben onnantól telepíthető rá bármi
"Csináld azt hogy letörlöd a programokat, játékokat ami sok helyet foglal és telepítsd újra "
Na látom, a hülye gyerekek csak nem tudnak eltűnni.
Töltsd le ezt a programot: [link] és alapbeállításokon hagyva futtasd le.
Ccleaner nem biztos hogy sokat segit de hátha
amugy ha most D d en sok hely van
akor C röl minden Adatot (ami nem program) másolj át D re egy adatok mapába vagy amibe akarod akár rendszerezve (képek, zenék, filmek)
és máris van hely
ezt neked kéne rudnod helyben hogy mit hogy akarsz
Miért kell komplikálni???
Ha egyszer a D meghajtóján van hely, akkor töltse fel oda a képeket, minek kell ehhez az adatokat átpakolni a C-ről a D-re?
reEnd:
Hát azt látom hogy elég hülye vagy te magadtól is
és ccleanerel mennyi helyet szabadítassz fel? 200Mb-ot?
agyoniskolázott
Igen az lene egy jó mégoldás
csak ez anyira kézenfekvö hogy nem értem magától mért nem oda ment a kérdezö ahol van hely
és ha nagyon kevés a rendszeren a hely 1-2gb akor nem ártana átpakolni ugy 5-10gb nyi adatot hogy normálisan menjen a rendszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!