Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Dell Inspiron mini laptopom...

Dell Inspiron mini laptopom van. Nem látom az alját?

Figyelt kérdés
Kreszre járok, és van egy segítő program amivel teszteket lehet kitöltetni. Van A,B,C verzió ami közül lehet választani. De sajnos a C-t nem látom. Mit tudnék csinálni, h lássam? A felbontáson állítsak?? Segítsetek kérlek...
2012. febr. 9. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Így van, én a felbontáson állítanék először.
2012. febr. 9. 21:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen csak asztali számítógéppel jártam már úgy hogy át állítottam a felbontását utána meg nem kapcsolt be a képernyő, ezért át kellett szerelni egy másik képernyőre és vissza állítani.
2012. febr. 9. 21:47
 3/4 nrrolli ***** válasza:

Képernyő felbontáskor

alkalmaz és ha becsikozik akkor várunk 15 másodpercet és vissza áll az eredetire :)

2012. febr. 16. 00:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt a híres Kresz programot szinte mindenkivel megvetetik, és többen jártak már így. Bár még nem láttam, de így is lesújtónak ítélem meg a program színvonalát, ha egy képernyőhöz nem tud alkalmazkodni.

A helyedben a következőket tenném:

- Megnézném a program oldalát, hogy van-e hozzá frissítés.

- Ha nincs, felhívnám a készítőt, és megkérdezném miért nincs. Ezek után bármit válaszolna, leordítanám a fejét.

- Ha nem tudsz nagyobb képernyőhöz jutni, vidd vissza, és állítsd az eladó fejébe a lemezt. :)

2012. febr. 16. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!