Játék samsung galaxy spicára, hogyan kell?
Figyelt kérdés
Honann tudnám letölteni az angry birds-öt a spicámra?2012. febr. 9. 17:58
2/10 A kérdező kommentje:
de ott pénzes..
2012. febr. 9. 18:08
3/10 anonim válasza:
egyáltalán nem pénzes csak wifi kell hozzá ha nincs net előfizetésed
4/10 anonim válasza:
ja, és persze legyen beállítva a telefonon egy google fiók
5/10 A kérdező kommentje:
felmegyek wifire es vagy fan club van vagy pénzes
2012. febr. 9. 19:53
6/10 anonim válasza:
Akkor próbáld meg itt letölteni: [link] rámész hogy install, bejelentkezel a google fiókodba kiválasztod a telefont és megint install, ilyenkor figyeld a telefonodat mert majd automatikusan elkezdi tölteni, és a telefon végig legyen rajta a wifin
7/10 A kérdező kommentje:
akkorse jó..lehet az op.rendszert kell frissiteni?
2012. febr. 9. 20:43
8/10 anonim válasza:
1.5 vagy 2.1-es android van rajta?
9/10 A kérdező kommentje:
1.5 de szeretnem rarakni a 2.1-est de nem tudom hogy kel..vigyemel teloshoz vagy szted enis megtudom csin?de magyarul kene leirni nekem:)
2012. febr. 9. 21:56
10/10 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz ha elviszed egy olyanhoz aki ért hozzá. Őszintén szólva még énsem frissítettem androidot csak ios-t , szóval nem tudom a menetét, de egy szervizbe biztos megcsinálják neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!