Guruk! Zsenik! Erre mi lehet a megoldás?
van egy laptopom,és egy problémám.probléma az,hogy lassú.de csak akkor ha töltőn van.márpedig muszáj mindig töltőn lennie,mert egyszerűen nem tölti fel az akksit 3%nál tovább.próbáltam úgyis,hogy nincs bent akku,akkoris lassú...egy jutyúb videót nem tud normálisan lejátszani,pedig előtte hdben vitte.....nemtudom hol lehet összefüggés a töltő és a gyorsaság közt...
és akkor még egy kérdés:
hogy tudok több laptopot összekötni? elég router+kábelek? vagy nem megoldható szimplán wifin keresztül? játszani szeretnénk...:D
Úgy tudom, javítsatok ki, ha tévedek, de Windows alatt nem lehet AP-ként üzemeltetni a wifi kártyát, ezért is hangsúlyoztam ki :)
Linuxos klienst már lehet így konfigurálni.
Mivel én nem játszok, passz, hogy van-e valami különleges elvárás, de wifi-vel rendelkező eszközöket lehet hálózatba kötni, vagy eszközöket/mappákat/internetet megosztani minden kábel nélkül. Ad-hoc hálózatot kell kialakítani. Lásd pl.:
Bár egy switch (vagy ha van router, az is jó) és a néhány kábel ára sem verne földhöz senkit.
A kérdés első részéhez: hány éves az akksi? Egyik-napról a másikra történt, hogy nem tölt fel?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Huppsz, az adhocról el is feledkeztem, mentégemre, hogy XP-n nőttem fel, ott még nem volt ilyen :)
Windows 7-től valóban van ilyenlehetőség, sorry!
XP-n is lehet. :)
van olyan laptop,amin win7 van,és van amin xp...elvileg működne így is,nem?
nemtudom mikori az akksija...:S
de úgy volt az egész,hogy ugye akku nélkül töltőről használtam,és elkezdett szarakodni töltő...gondolom valami csatlakozási gond lehetett,mert néha kikapcsolt,és meg kellett piszkálni a csatinál.amikor ez a gond előjött,akkor lassult be a laptop.aztán beleraktam az akkut,hogyha megint nem kapna áramot,akkor ne kapcsoljon ki. aztán utána valamikor akartam használni töltő nélkül,és akkor tűnt fel,hogy nincs feltöltve...próbáltam tölteni,de sikertelenül:S
töltővel lehet a gond,nemde?
egyébként egy hp laptopról van szó.
Az elméletileg mindegy, hogy milyen oprendszer van a gépen.
..
Valószínűleg a töltővel van valami, nyilván kiderülne, ha egy másikkal ki lenne próbálva.
Az akksinál az érdekes, hogy meddig volt használaton kívül. Ha teljesen lemerülve sokáig, akkor akár túl is merülhetett, ami a li-ion akksik egyik ellensége, és nem biztos, hogy vissza lehet hozni, főleg ha a töltő is vacakol.
Nekem is volt hasonló, mikor a gyári akksi helyett nagyobb kapacitásút vettem, és "elfelejtkeztem az eredetiről". Amikor pedig elővettem, ki- be rakosgattam, miért nem tölt, míg egyszer csak egy több órás töltőn használat közben csak meggondolta magát, és töltődni kezdett.
igazából az akksi az lényegtelen...most próbálok szerezni másik töltőt,hátha...
ugyanilyennel kéne megpróbálni,vagy elég ha ugyanolyan a csati,és ugyanannyi watt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!