Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Amikor bekapcsolom a gépem,...

Amikor bekapcsolom a gépem, akkor mitől lehet hogy utána pár másodperccel ki is kapcsol?

Figyelt kérdés
Utána újra bekapcsoltam és jó.
2012. febr. 8. 17:15
 1/4 anonim válasza:
Énnekem is volt ilyen panaszom a gépemmel de énnekem mindig újraindult és újrakellett telepitenem.Utána minden remekül ment.
2012. febr. 8. 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Ma újra ez történt, de most legalább tudom, hogy mi által. Alig értem hozzá a gombhoz, és bekapcsolt, aztán egyből ki. Lehet hogy ilyen véletlennek hitte, és azért kapcsolt ki. De ne röhögjetek ki!
2012. febr. 9. 18:37
 3/4 anonim válasza:
Akkor valami éintkezési hiba vagy valami olyasmi baja lehet.
2012. febr. 18. 10:23
 4/4 anonim válasza:
Figyeld a gombot,amikor bekapcsolod,lehet hogy bent ragad.Ezt sokszor nemigazán látod,mert van,hogy csak 1-2 milimétert marad bent,de már az is zárja az áramkört,tehát aktiválva van.Próbáld ki úgy,hoy a gép szét van szedve és nézd amikor bekapcsolod.Ha nem találod a problémát,vegyél egy új bekapcsológobmot,foglalattal együtt!
2012. aug. 1. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!