Ebben elég sok procit tesztelnek úgy, hogy ne a VGA legyen a szűk keresztmetszet (Radeon 7970).
Sylar 7-tel vitatkoztunk múltkor a minimum FPS és a magok közti összefüggésen. Én a kétmagos Intel G630/G840-et ajánlottam volna valakinek, szerinte a három magos X3 jobb játékra minimum fps szempontjából. Ő a kijelentését egy X3 vs Celeron proci összehasonlítására alapozta. Nos itt a teszben lényegesen több proci van, és a G630/G840 semmivel sem teljesít rosszabbul minimum fps szempontjából, mint egy X3 (sőt...).
2012. febr. 8. 15:40
2/6 anonim válasza:
Ha őszinte akarnék lenni a teszt összesített eredményeivel picit vitáznék, de egyet értek ezek közül az i3 2100 majdnem mindenre, de azért akad olyan felhasználás terület ahol az FX-ek domborítanak.
"meg amd phenom x4 960t-t akartok mindenkire sózni amikor ti se olyant használtok."
Ezek szerint CSAK olyan CPU-t lehet ajánlani amilyet mi is használunk? Akkor ezentúl mindenkinek i5 2500K-t fogok mondani, jó lesz?
Amúgy meg elnézést hogy ajánljuk a legtöbb esetben ebben az árban az a legjobb vétel.
2012. febr. 8. 16:41
3/6 anonim válasza:
FX-4100 as procim van és nagyon jó gyors proci, ár/érték arányban tökéletes, teljesítménye kitűnő, semmilyen mai játék nem röcög rajta, pedig komolyabb grafikai beállításokkal jáccok :)
2012. febr. 9. 05:31
4/6 anonim válasza:
utolso mondanál pl-dát hogy miylen vgaval megy és milyen játékot milyen beálitásokal használsz?? én ez között és egy i5 között vacillálok de tudom hogy erősebb az i5 de megérné azt a kétszer annyi pénzt mint a 4100??
2012. jún. 27. 23:39
5/6 anonim válasza:
A kis bullt egy hd6770-el támogattam meg és 8giga 1333-mas ddr3 rammal, pár játék: Dirt 3: 1680*1050-es felbontás(ezen a felbontáson játszok mindennel), minden beállítás maximumon, 40-60Fps között mozog, Skyrim: ultra részletesség 35-60Fps, GTA4: high részletesség(az ultra sajna már nem az igazi, de ugye a játék portolása sem) 30-50Fps között, Race Driver Grid szintén maximális beállításokkal 80-120Fps. Arkham Aslyum:35-45 fps max beállítások. A BF3-mat is vitte szépen, bár ott csak a high-ot próbáltam, hogy mi volt kikapcsolva azt nem tudom az élsimítás az be volt azt tudom. Ha van kereted az i5-öt vedd, egyik barátomnak is i5 procija van és nagyon meg van vele elégedve. Én az AMD-t szeretem, régen volt intelem de csalódtam benne(persze ez kb 10 éve volt) azóta AMD-t használok nekem ez vált be. A gép vásárlásnál először nem ilyen processzort akartam hanem 965-ös Phenom II-t, de voltak fennakadások így döntöttem a bull mellett, valamint nem volt több pénzmagom, így a "budget gamer pc" mellett döntöttem.
2012. jún. 28. 05:37
6/6 anonim válasza:
köszönöm a válaszod igazán meggyőző az eredménye én egy fx-4100-ra egy ati radeon hd7770-re gondoltam és alapbol 4gb 1333mhz-es ramra de azt majd még bővitem ugy majd gépem eladó lesz de a te konfigod is bőventulszárnyalta az elképzelésem lehet hogy lejjebb adok és veszek egy gyengébb 7750-et ami kb olyan mint a tied igy még talán tudok venni egy 30 vagy 60gb-os ssd-t amiről mene a oprendszer a alkalmazások a vinyon lennének még egyszer köszönöm szépen :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!