Tudnátok notebookhoz ajánlani hűtőt? Amin van usb hub is! Am a gép 15,6" a kijelzőméret. Méretei pedig (H*M*SZ) 382*256*35 mm.
Nekem ez van. Nos, ilyet ne vegyél. 5000ért jutottam hozzá újonta, amúgy jó, meg minden, csak kicsit zajos. :S
CoolerMaster, Thermaltake
és minél nagyob ventit nézeges
azt mondod oldalát? de hogyérted a laptopod szelözöje meleg?
mert akor elég alulról hütös ilyen pad amit irtam
ha viszont egy adot ponton meleg ott igazából kivülröl netudod hüteni csak ahol szelözö van vagyis alul
azokar ami meg laptop ventilátor szelözöjére valók hogy szívják ki a meleget az netudom jó e a tiédre és hogy menyire jó megoldások sokat nem segitene
szóval egy laptop alá való nagyventis hütö padot vegyél ami minöségi
kiirják hogy van usb hub
legvacakaban is szokot leni usb hub
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
ezekre gondolok de persze van sok netáb kicsit kiseb ventis
Amugy évente (félévente) muszáj belülröl is kitakaritáni a laptopot fökép ventilátornál mindenét
ha te nemtudod akor szervizel kell csináltatni
különben idövel semilyen laptop hütö nem segít rajta
újrapasztázást (tehát még komolyab takritást szétszedést) meg ténleg szervizel csináltas
netánv még vetilátor csapágy lajozás is kel
sokat segit neki ez
* : olajozás t
persze ezt te is csinálhatod ha tudod de ezt is számítástechnikai gépolajal (nem étzsir, meg étolaj:p)
"azt mondod oldalát? de hogyérted a laptopod szelözöje meleg?"
Igen a szelőzője meleg!!
és ez van bal oldalt! azért irtam h ojan kellene ami jó hűti a bal oldalt is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!