Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows7 Virus, vagy valami...

Windows7 Virus, vagy valami más baj lehet? BŐVEBBEN LENT!

Figyelt kérdés

windows 7 ultimate (eredeti) ( 3hete van fenn... :/ )

Intel Pentium D 3.0GhzDual Core

1Gb DDR2

256 ati redeon sapphire HD 2600xt

teljesiményileg annyit hogy (csak azért, hogy ne a memóriára fogjátok amit most irni fogok)

a GTA 4 (35-40fps), assassin's creed revelations (max grafikán), Cod 4-5, StarCraft II ,Burnout Paradise,Medal Of Honor limited edition semmit nem akad.

szóval a lényeg:

felnyitom a gpet játszok... ezzel semi baj de amint kijövök kb 3-6 percel utána "meghal a gép" nem fagy le.. de 100% CPU, 100% memória. többek között ezek pörögnek 50% proci és 50% memóriát elfoglalva:

wininit.exe

atiesrxx.exe

egui.exe

ekm.exe

egy restart után normálisan megy... egy ideig van, hogy 1-2 órát, de aztán rájön...

jah.. virusirtó nem volt telepitve csak w7 eredeti tűzfal és windows swcurity

2012. febr. 7. 22:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
biztos nem hardver baja van mert akkor bekapcsolástól szar lenne.Rakd újra és tegyél rá vírusírtót!
2012. febr. 7. 22:49
 2/20 A kérdező kommentje:
nem mindenre "reset" a megoldás :) gondolkoztam rajta... de 2TB adatot hova mentek le? :) más megoldás kéne. teszek fel nod32-t. melátom mit tud javitani a dolgon
2012. febr. 7. 22:52
 3/20 anonim ***** válasza:

Ezt futtasd le:

[link]

2012. febr. 7. 23:05
 4/20 anonim ***** válasza:
Nem vírus, csak nagyon gyenge a géped. Kevés a ram, főleg ez a baja.
2012. febr. 7. 23:39
 5/20 anonim ***** válasza:

Az az ekm.exe az vagy ekrn.exe, és az ESET már fent van, vagy ha tényleg ekm.exe, akkor vírus lehet.

Abból kiindulva, hogy ott van az az egui.exe, ami szintén az ESET része, inkább arra tippelek, hogy csak nem tudsz olvasni.

Megoldás: Szedd le az ESET szart, még ennél jóval erősebb gépeket is két vállra fektet. Rakj fel egy MSE-t helyette, az való ilyen konfigra.

Még egy kérdés: Mi az a "windows swcurity"? (Azon kívül, hogy windows security elgépelve.) Ez milyen programot takar?

2012. febr. 8. 00:40
 6/20 anonim ***** válasza:

Én is azt néztem, hogy egui.exe, fenn van az Eset valamelyik verziója.

Előző: A Microsoft saját vírusirtójáról van szó.

2012. febr. 8. 03:21
 7/20 anonim ***** válasza:

"Előző: A Microsoft saját vírusirtójáról van szó."

Nem egészen. A Microsoft saját vírusirtója az MSE, amit fentebb írtam/javasoltam. MSE = Microsoft Security Essentials.

2012. febr. 8. 07:24
 8/20 anonim ***** válasza:

Windows Security egy áll virusirtó vagyis egy

VÍRUS

ha nem arra gondolt hogy windows beépítet biztonsági központja ami figyeli gép biztonságát

tüzfal windows defender biztonsági mentés egyéb problémák windows update

2012. febr. 8. 10:12
 9/20 anonim ***** válasza:

Amugy ezek az esetes dolgok is virusra utalnak ahogy fenteb irták

valami hozáértövel kelet voln géped megcsináltatnod

2TB adatodnak meg egyszer ha igy megy továb löni fognak vagyis mind oda lesz de hát ez van aki nem,ért gépekhez csak gyüjti adatokat de ara nem gondol hogy van külsö merevlemez is... ami pont ere van és nem a belsök vanak tárolónak (mármint egy rendszerlemez)

2012. febr. 8. 10:16
 10/20 anonim ***** válasza:
ATI catalyst is okozhatja. Volt egy erős W7 gép, ami hasonlót csinált. Leszedtem a Catalyst-ot, csak a pucért ATI drivert tettem fel és rendbejött.
2012. febr. 8. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!