Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A GTA Episodes From Liberty...

A GTA Episodes From Liberty City, az egyenlő a GTA IV-gyel?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Különálló kiegészítőket tartalmaz.
2012. febr. 6. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyan az új story-és új fegyverek jah és új főhős akivel találkozhattál a GTA IV ben is
2012. febr. 6. 20:01
 3/7 A kérdező kommentje:
na zsír, eddig abban a hitben éltem h ez a gta 4 (úgy kaptam a játékot, nem én töltöttem), na de mind1 jó lesz ez is
2012. febr. 6. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha pontosítani lehetne akkor azt mondanám hogy a GTA IV alatt történt események bemutatása más szemszögből

vagy ilyesmi:D

2012. febr. 6. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy melyiket nyomod végig a IV-et vagy az EFLC-t mert egy időben játszódik a 2 játék egymással párhuzamosan
2012. febr. 6. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól még teljesen más a 3 játék, hiszen 3 főhős, 3 szál stb...bár sokat az ember nem veszt ha az éltéből kimarad a GTA4, de ez persze szubjektív.
2012. febr. 6. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen de én ezzel arra gondoltam hogy nyilván pl egy másik játéknál valószínű hogy nem a legutolsó résszel kezded

mert nem tudod mi volt az előző részekben

de itt tök mindegy mivel a játék egy azon időben és helyen játszódik és a játékmenet szálai sokszor találkoznak is egymással

Pl mkor a IV ben ki kell nyírni azt a motoros gyereket akihez Nico Bellic-nek semmi köze azt sem tudjuk ki ő

de pl az EFLC-ben az a srác jóbarátod :D

jól megoldották a készítők mert rengetegszer találkozik a 2 játék egymással és sok rész ismerős lesz valamelyik játékból érdemes mid a 3 játékot végigjátszani

bár még csak a Lost Damned ig jutottam el

2012. febr. 6. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!