Apám heccből szülői felügyeletett rakott a gépembre mondva h "minek a gép" . Valaki nemtudna segiteni nekem?
Milyen programot használt?
Az egész gépet letiltotta vagy csak a netet?
Melyik böngészőt tiltotta le?
Egyenlőre:
Ha be tudsz lépni a gépebe akkor töröld a progit, majd ragd fel újra és írj be egy új jelszót (kölcsön kenyér visszajár).
Ha be tudsz lépni a gépbe akkor próbálj másik böngészőt használni.
Van egy nagyon egyszerű gépfeltörési módszer amit szinte senki sem ismer (furcsamód :O)
Van egy linux CD, ami bármikor bebootol (titkosított, vírusos, szinte meghalt). Be tudsz lépni a gépbe és (grafikus linux alatt) ugyanúgy tudsz dolgozni mint eddig. Nem emlékszem pontosan melyik linux CD az de pl a Sulix-xal korlátok között de dolgozhatsz (nekem valamiért nem engedett másolni fájlokat)
Kicsit OFF: Pl. a családban a jelszó a gyengeségünk (nem mondom meg hogy mi az "algoritmus", érthető okokból) 2 éve tudom a jelszót, harmadjára találtam el. Ediig nem vették észre. (vagy csak nem akarják, van egy olyan NAGYON erős gyanúm, mivel nem vírusozom össze a gépet :) )
Lehet hogy nálad is működik :D pl. cirmikutya (ilyesmi, vagy) <név><szám> (hajnalka1944)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!