ViktorKovacs kérdése:
Miért nincsenek nekem autók az utakon a GTA San Andreasban? CD rol kaptam a játékot ( nem eredeti ).
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 15:45
2/7 anonim válasza:
ha új játékot kezdesz akkor sincs?
Vagy ha neten játszol?
3/7 anonim válasza:
"GTA san andreas? hol élsz te?xD"
Szerencsére még azért elég sokan játszanak vele a samp miatt, mert a single-vel (gta 4 ben is) ellentétben, így elég nehéz ráunni.
4/7 A kérdező kommentje:
csak single be van ez a problema
2012. febr. 5. 09:06
5/7 gyalugép válasza:
ne szoljátok le nagyon nagy alotás volt a rockstar-tól. de ez lemez vagy optikai meghajtó hiba lessz. annyi hogy nem másolt fel a "models" mappába mindent. én is jártam így akkor biciklik nem voltak. az emberek láthatatlan bicikliken tekertek.
6/7 anonim válasza:
Én nekem volt olyan hogy nem jött semmi autó akkor beírtam hogy GUSNHDE és lettek kocsik.
7/7 A kérdező kommentje:
thnks
2012. febr. 7. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!