Meghaladta a profilhelyét! Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! Nem rég óta ezt írja ki nekem a windows és nem tudom miért. A házirendben átállítottam pár dolgot, de olyat elvileg nem ami ezt okozhatta volna.. Elég idegesítő, mert ha nem lennék rendszergazda, nem tudnék kilépni.
PC-m: Win7 64bit. Előre is köszönöm a segítséget.
2012. febr. 3. 20:12
1/5 anonim válasza:
Futtasd le ezt a programot alapbeállításokon hagyva: [link]
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de szerintem ez nem segítene. Gyakran használom a programot, igaz nem alap beállításokkal.
Egyébként már megoldottam a problémát registryben, ami hatására összeomlott a rendszerem, de megjavítottam.:D
Azért még nagyon várom a megoldásokat, mert szörnyűenk tartom, hogy egy ilyet nem lehet kilőni egy windows beállítással..
2012. febr. 3. 21:23
4/5 A kérdező kommentje:
Attól még Win7.:D Csak a kép nem az enyém, de nekem is ugyan azt írta ki.
2012. febr. 4. 14:56
5/5 A kérdező kommentje:
Még mindig várnék segítséget, mert a rendszergazdai fiókomban eltűnt, de az általános jogú fiókban megmaradt.
Köszönöm!:)
2012. szept. 3. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!