Hamachit, hogyan kell használni pontosan?
Mi a kérdésed? A LogMeIn-nál létre kell hozni egy felhasználót - magán célra ingyenes.
Ott a hálózat menüpontban akár az aktuális klienst hozzáadhatod - ez feltelepíti a Hamachit.
Mint adminisztrátor kezelheted a hálózatod. Jogosultságot akár külön engélyezendővé is teheted, ... stb.
Mivel magyar nyelvű az egész kezelő felület, szerintem hamar rájössz mit kell csinálnod.
Mindkét gépen meg kell nyitni a Hamachit, és leellenőrizni, melyik nem kapcsolódik, és ha igen, van-e a másik gép a listáján, és van-e zöld pötty előtte, hogy látja a másikat.
Ha ez nincs, be kell menni a webes kezelő felületre (mindkét gépen legyen bekapcsolva), és megnézni melyik gép nem kapcsolódik. Annál kell megnézni a beállításokat.
végülis sikerült megoldani köszönöm!
de most az a probléma adódott h beléptem lanba...és összevissza ugrál a karakter, késve lő nem tudom normálisan irányítani ha nem nyomok semmit akkor is jobbra balra ugrál mozog...mit tudok ezzel csinálni?
Próbáld a ping-időt javítani!
Régen én használtam egy cFosSpeed nevű programot, abban volt egy ping-idő javítási opció.
A Net-en keress rá: "ping csökkentése". Jó találatokat láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!