A fülesemnek van baja, vagy a csatlakozónak?
Figyelt kérdés
Van egy fülesem, ami idáig nagyon jól működött, de mostmár csak a bal oldali hangszórója szól. Azt hittem a füles lesz a hibás, de ha a telefonom fülesével próbáltam, akkor is ugyanez a hiba jelentkezett. Mikor az mp4-em fülesét dugtam be, akkor pedig érdekes módon a jobb oldali szólt csak.
Mi lehet valószínűleg a hiba? A csatlakozóm ment volna szét valamitől? Mit tudok vele kezdeni? A gépházat nem rég vettem, és a gépház elején van a füles csatlakozója.
Hátulra is próbáltam, de ott sem javult semmit.
2012. febr. 1. 22:01
1/5 anonim válasza:
Szerintem szoftveresen állítódott el vmi. Hangkártya driverénél nézegesd a beállításokat.
2/5 A kérdező kommentje:
és az hol van? :D
2012. febr. 1. 22:22
3/5 anonim válasza:
Csak Win. XP-t ismerem: vezérlőpult/ hangok és audioeszközök
4/5 anonim válasza:
a win7 nél is ugyanez az útvonal vezérlőpult-hang
5/5 dgabor78 válasza:
Szedd le innét az ultimate everest nevű progit: [link] Ez megmutatja a hangkártyád pontos típusát.Ha ezzel megvagy a gyártó honlapjáról szedd le a legújabb drivert,és láss csodát!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!