Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » IMac-be lehet videókártyát...

IMac-be lehet videókártyát cserélni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 14:54
 1/6 anonim válasza:

Szerintem nem. Ha megnézzük az árát akkor látszik, hogy egy minőségi termékről lehet szó, mivel nem véletlen veszik. Szerintem nincs értelme cserélni, ezért nem is gyártanak hozzá külön, mivel mindent tud a videókártyája amit kell.

Bár hozzátenném, hogy nekem csak iPhone 4-em van.

De keress rá valahogy (pl.:graphic cards for imac) és meg tudod.

2012. febr. 2. 02:01
 2/6 A kérdező kommentje:
De már van benne egy kártya(ATI Radeon HD 5670 512 MB), csak hogy full HD-be futassam a bf3-mat , vagy más játékot.
2012. febr. 2. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Mac-et nem feltétlen kéne játékra használni ,de végülis lehet. Videókártyát meg tudtommal nem lehet cserélni iMac-ben.
2012. febr. 4. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet.Az iMac-ekben integrált minden csak RAM-ot,HDD-t és DVD meghajtót lehet cserélni,mást nem.

Az iMac lényegében olyan mint egy laptop csak (lehet)nagyobb a kijelző és külön van egér és billentyűzet.

2012. febr. 4. 23:11
 5/6 MSC ***** válasza:
ha asztali az imc akk tán lehet de fölös és nem is biztos hgoy felismeri de úgy tom lehet olvastam
2012. febr. 8. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet.Ha közvetlenül az Apple-től vásárolod,lehetőséged van olyan konfigot összerakatni amilyet akarsz.Azt raknak bele amit kérsz.De ha egyszer össze rakták,onnan kezdve nem lehet cserélni a videó kártyát.Apple PowerPC-ben lehet,de Apple iMac-ben nem.
2012. febr. 8. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!