Számítástechnikán belül mit tanuljak majd?
Figyelt kérdés
9-es fiú vagyok, és még nem tudom, hogy mit szeretnék dolgozni, ha felnövök, de az biztos, hogy valamit számtechen belül.. Mik az érdekesebbek munkák ezen belül? Vagy olyan amit érdemes csinálni mert jobban keres mint a többi? Én nem számtechre járok, de ha kell szabadidőmben olvasgatok utánna , meg ha kell, majd járok külön órákra is, hogy felvegyenek valahová egyetemre/fősulira. Szóval?:)2012. jan. 30. 21:41
2/4 anonim válasza:
Van weblapszerkeztés, programozás, tesztelés, microsoft office-al való munka, mérnöki munka stb. stb.
3/4 A kérdező kommentje:
plc programozás az milyen és jól keres?:D
2012. jan. 30. 21:55
4/4 anonim válasza:
180k alap. Legegyszerűbb példa egy gyártósort te állítasz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!