Hogyan tudok egy megvásárolt ebookot, amit csak honlap nézetben tudok megtekinteni, kinyomtatni?
Vásároltam egy könyvet, és html fájlban érkezett meg, de én ki szeretném nyomtatni az egészet, mert megterhelő így a szememnek az olvasás.
Nyilván sem kijelölni nem tudom, sem pedig a normális nyomtatási paranccsal nyomtatni.
Előre is köszönöm!
Ha eddig nem tűnt volna fel, a weblapok jelentős része html formátumú.
Tehát csak megnyitod a böngésződdel mint ezt a gyakorikérdések lapot és megkeresed a nyomtatás parancsot.
Ott lesz előnézet, és nyomtatási beállítások.
Gyakorlásképpen most fel is nézhetsz a böngésző menüsorába.
"A kérdező kommentje:
bocsi, van egy kis gond. flash formátum és csak böngészővel lehet megnyitni. szóval egyéb ötlet?"
Ha csak a böngésző nyitja meg akkor a böngészővel nyomtasd ki.
ismétlem: NEM engedi úgy nyomtatni, oldalanként kell kattintgatni a nyomtatásra, csak a lap felső felébe nyomtat, alulra meg bal oldalt vastag fekete tintalenyomatot hagy. nem hagy idő és papírpazarlás lenne ezt így kinyomtatni, de a végére se érnék úgy szívja a patront.
próbáltam konvertálni, csak az első oldalt konvertálja, pedig több programmal próbáltam. szóval no idea?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!