Miért nem tölt a laptopom?
Figyelt kérdés
Tegnap óta nem tölt.. azt írja ki,hogy 10% áll rendelkezésre(csatlakoztatva, nem töltődik) :S már mindent ki próbáltam kivettem az aksiját és más töltővel is megpróbáltam tölteni.. de nem megy alig egy hónapos a laptop amúgy ha az számít egy hp compaq presario cq57-es.2012. jan. 30. 12:05
1/6 nrrolli válasza:
Üdv
Nem jó az aksi töltőelektronikája vagy nem tudja beazonosítani a akkumulátor a töltő típusát
2/6 anonim válasza:
Eszem megáll! 1 hónapos gép. 8 éves IBM Thinkpad akkuját kellett csak nemrég cserélni, de jó a töltője. Hiába, itt már minden kínai gagyi.
3/6 A kérdező kommentje:
Most kivettem egy fél órára az aksiját utána azt irta hogy fel van töltve :S nagyon nem értem már... de köszönöm :)
2012. jan. 30. 15:47
4/6 anonim válasza:
Sikerült valahogy megoldani azóta?
Azért kérdezem, mert nekem is éppen ugyanez a problémám, a gép fél éves, és egyszer csak az akku lemerült, azóta nem tölti fel.
6/6 anonim válasza:
A töltője jó, és érintkezik is, kizárólag azzal megy a gép. Ha a töltőt kihúzom, a gép azonnal lekapcsol. Még mielőtt valaki megkérdezné, igen, az akkumulátor a helyén van, és rá is van zárva a megfelelő kapcsolóval, tehát érintkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!