Az OpenOffice-ban az oldalszámok beszúrása sem megy?
A Súgó a Beszúrás-Élőfej-(oldalstílus neve) opciót ajánlja (amikor a Súgóban az "oldalstílus"-ra kérdezek rá, azt válaszolja, hogy: Nincs ilyen téma).
Szóval a Beszúrás-Élőfej-(oldalstílus neve)-et választva - a kurzort rávíve megjelenik, hogy Alapértelmezett és kipipálva 1.átalakitása - továbbá az oldalak alján megjelenik egy egysoros táblázat-csík, amiben nincs semmiféle számozás (gondoltam, nézet kérdése és kiírtam, de akkor se jelenik meg semmi).
Próbáltam még az "Oldalszámozás kezdése egy adott számmal" című bekezdésben leírtakat (Formátum - Bekezdés - Szövegbeosztás stb), de akkor se történik semmi.
Tud valaki oldalakat számozni az OpenOffice-ban ?
Kattints a dokumentum első oldalára.
Formátum - Stílusok és formázás.
Kattints az Oldalstílusok kis ikonra (ha fölé viszed az egeret, kiírja, melyik az).
Kattints duplán az Első oldal-ra.
Így az első lap stílusa Első oldal lesz, a következő oldal automatikusan Alapértelmezett marad.
Most ha beszúrsz egy élőlábat csak az Alapértelmezett stílusra (Beszúrás/Élőláb/Alapértelmezett), belekattintasz az egérrel, majd a Beszúrás/Mezők/Oldalszámot választod, így a második laptól lesz csak oldalszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!