Mennyit fogyaszt a sima PC és mennyit a notebook?
Szüleim mindig panaszkodnak, hogy sokat gépezek sok a villanyszámla. Ez kb annyi jelent, hogy napi 4-5órát.
Most van ety kis pénzem és arra gondoltam veszek egy notebookot, mert tudom, az kevesebbet fogyaszt. Az egyenértékű a sima asztali PC-vel? És kb mennyivel fogyaszt kevesebbet?
attól függ hogy milyen a számítógép: milyen a proci a videókártya, ja és crt, vagy tft monitort használsz
az asztali gépnek kb 150 wattól kezdődik a fogyasztása, míg egy egyszerű notinak a csúcsfogyasztása 30 wat körül van(nár a játékos laptop is fogyaszthat 60-70 wattot)
írd milyen a géped(proci vedeókártya, memória, monitor) és mire használod, mondd menyi pénzed van notebookra, mi megmondjuk, hogy megéri-e váltani
nem igazán értek ezekhez a processzor meg ilyen cuccokhoz asszem 2.4ghz processzor a többit nem tudom amit kérdeztél bocsi, ja és régi fajta monitor az nemtom melyik de nem az a vékony...
hát a leptopra olyan 100at szánok de sztem ha úgy van anyumék pótolnak bele de nem akarok sokkal többet költeni rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!