Iwiwről szeretném törölni magam? Tobbi lent
szoval leszedném magam iwiwrol, csak a fent lévo képeket menteném, és feltenném a fotoalbum.hu oldalra.
csak az a gond, hogy ez a fotos oldal tul kicsinek minositi az iwiwes képeket, és nem engedi felrakni ..
Mit tehetnék?
Ne az előnézeti képeket mentsd le, az albumból, hanem egyesével meg kell nyitni az összes képet, és letölteni teljes méretében.
Ha csak az albumban listázott kis képeken nyomod a mentés másként vagy kép mentése lehetőséget, akkor azt a miniatűrt menti le a böngésző. Az pedig élvezhetetlen és felhasználhatatlan.
Igen, így csináltam..
Kérhetnélek, h esetleg próbálj meg 1-et letolteni a sajátjaid közül és feltenni erre az oldalra amit emlitettem?...
csak, h Neked sikerul e, mert nekem nem ..:/ :)
Úgy láttam, hogy mióta áttértek a flash-képnézőre, csak a nagy képeket lehet nagyítani és külön letölteni.
Nekem viszont egy szkript fut iwiw-en, ami megkerüli néhány értelmetlen dolgát, így nálam még az évekkel ezelőtti képnézési módszer működik, ahol minden képet egy külön lapfülön lehet megnyitni a direkt linkje segítségével, így ott letölthetőek. A letöltésvezérlő is csak html-ként tölti a képeket, így macerás az is.
Ha a szkriptes megoldás érdekel, 1 kiegészítő kell a böngészőbe, és egy szkript a kiegészítőbe. Firefox-ban működik.
Telepíted ezt: [link]
Böngészőt újraindítod, majd ezt megnyitod:
És a telepítést választod. Utána megnyitod az iwiw-et, és a felső menüsorban lesz egy Tools gomb. A beállításokban az Album képek részt pipáld be végig. Ha kész, nyisd meg az albumot, és ott lesz egy új gomb: Összes kép, erre kattintva az album összes képe teljes méretében betöltődik, csak le kell menteni.
A képfeltöltő oldalon nem találtam minimum követelményeket, egyedül azt írta hogy 1024x1024 pixelnél nagyobb méretben nem jelenít meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!