Hogyan bővithetem a felbontást 1280x1024re?
Most húztam újra a gépem és régen 1280x1024 felbontást használtam, de most, hogy újra húztam(ugyanazt az operációs rendszert raktam fel win7ultimate), a legnagyobb felbontás is csak 1024x768. Homályos és elnyújtott lett minden. Hogyan állithatnám vissza? Tudom, hogy a Felbontás beállitásánál, de ha nem lehet nagyobbat akkor hogyan tovább?
köszönöm a segitségeteket előre is.
MSI Wind Top AE2420 Intel Chipset Driver 6.1.7600.16385
a hátsó számkódot találtam az eszközkezelőnél. az első rizsarészt már a google találat mondja hozzá
jáj :D ma 3x raktam újra, más-más op.rendszerrel, reménykedve, hogy attól jobb lesz. most egy x86os win7 ultimatet raktam fel. nincs erőm újra rakni, ráadásul leszedtem már mindenféle programot. :D egész napom ezzel ment el.
nem lehet az, hogy nem érzékeli a képernyőt minőségét? vagy hogy osztottan használja a ram-ot? amúgy csak 1 gb-os ramom van. és nem irja ki a videókártya fajtáját. amit irtam azt a kód alapján feltételezte hozzá a google. nincs valami program ami meghatározza a képernyő és a ram paramétereit a rendszernek? hogy elbirja a nagyobb felbontást is. : D köszi, a segitőkészséged:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!