Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet úgy ki írni egy...

Pityus kérdése:

Hogyan lehet úgy ki írni egy filmet ami 4 külön falj bol áll úgy hogy az egy legyen. Tehát ne kelljen a DVD-t mindig a következőre léptettnem?

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy 4részben van egy film és azt szeretnéd egyesíteni? Ha igen az függ attól is milyen formátumban van a film.
2012. jan. 29. 16:07
 2/8 A kérdező kommentje:
igen természetesen úgy értem a film xvid formátumú
2012. jan. 29. 18:14
 3/8 HammerFist válasza:
Magix movie edit pro-val vagy vmi más videószerkesztővel rakd egybe mind a 4 darabkát és konvertáld át divx-be.
2012. jan. 30. 21:35
 4/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi megpróbálom
2012. jan. 31. 07:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Vagy próbáld meg a VirtualDub- al. Én ezt használom. Ha nem megy akkor leírom hogy kell.
2012. jan. 31. 08:07
 6/8 A kérdező kommentje:

oks

mert a moivi mix borzalmasan bonyolult számomra

meg próbálom a másikkal és írok köszi

2012. febr. 2. 08:56
 7/8 A kérdező kommentje:
hello letöltöttem valamit csináltam is de nem jol mert hiába raktam be mind a 4 videó fájlt egy részt mentett el a mentés után
2012. febr. 2. 15:51
 8/8 A kérdező kommentje:

megcsináltam wáááááá::DDDD

köszi

tényleg jó progi

2012. febr. 2. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!