Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebookon, ha idővonalam...

Facebookon, ha idővonalam van, akkor hol nézhetem meg az ismerőseim teljes listáját?

Figyelt kérdés
Ha rámegyek arra hogy ismerősök,akkor azokat hozza ki akikkel szoktam beszélgetni meg ilyesmik.De nekem az kéne hogy abc sorrendbe hozza ki őket..ilyet lehet?
2012. jan. 28. 14:29
 1/5 vagyokakilehetek ***** válasza:
idővonal oldala----2 oszlopra van osztva a képernyő---jobb oldali oszlop legteteje az ismerősök blokkja---ennek a blokknak a jobb oldalán ott van az hogy ""mindet mutat""---klikk rá
2012. febr. 4. 20:04
 2/5 A kérdező kommentje:

idővonal oldala,vagyis ez?

[link]

mert én itt nem találom,sőt 2 sincs osztva az oldal:S

2012. febr. 4. 20:11
 3/5 A kérdező kommentje:
ja értem. na amiről te beszélsz,eddig énis arról beszéltem hogy az csak pár ismerős a sok közül,de nekem az összes kéne:S
2012. febr. 4. 20:13
 4/5 vagyokakilehetek ***** válasza:

2 zőld nyíllal jelöltem hol keresd.. 2 helyen is elérheted.

[link]

[link]

2012. febr. 4. 21:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy miről beszélsz,de nekem ott nem adja ki a teljes ismerősök listáját.Lehet,hogy neked azért adja ki,mert jóval kevesebb van:)

De amúgy köszike a képet:D

2012. febr. 5. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!