SEGÍTSÉG! Mit csináljak hogy ne tudják feltörni a Facebookomat?
Hiába változtatom a jelszavamat, törlöm freemailon a leelet stb akkor is feltörik 2 percen belül,MIT CSINÁLJAK???
ja és nem az érdekel hogy kell feltörni ezt a sz*rt nehogy azt higgye is valaki!!!SEGÍÍÍTSÉÉÉG!!!Ja és próbáltam már úgyis hogy megváltoztatom a freemail-omat is.Lehet hogy rendőrök vannak az ügyben???
Szerezz be egy anti-keyloggert és futtass is egy ellenőrzést!
Ha keylogger van a számítógépeden, akkor hiába változtatod meg a belépéshez szükséges adatokat.
Telepíts egy normális tűzfalprogramot is (pl COMODO)!
Esetleg el árulnál kicsit többi infót honnan jöttél rá hogy fel törték a facebookodat.
Gondolok itt arra hogy ha az üzifaladra írnak hülyeségeket az szerintem nem a rendőrség. :)
Kire gyanakszol?
Pld a "kémprogram" a gépeden is lehet, egy "egyszerű" keylogerel is meg lehet tudni a jelszavadat.
Köszi..
Onnan jöttem rá, h pl:beszélek 1 csajjal még ha barát is akkor azt a bnőmnek meg írja egy "áll facebook" biztos nem létező személy!!!Vagy hogyha nem írom meg neki hogy elmegyek valamerre haverral akivel előtte 1 perccel megbeszéltem hogy mennyünk ki a városba kicsit akkor azt is megírja neki meg ilyenek.A bnőmet nem igazán idegesíti végülis meg is értem mer ez csak jó neki szerintem.De engem persze nagyon idegesít, nincs magánéletem kb 4-5 hónapja facebook-on.A barátnőm sem tudja a jelszavamat és mindig ilyen tök hülye jelszavakat találok ki számokkal kis- és nagy betükkel...:/:(
COMODO-t felraktam és elég jónak tűnik, de majd kiderül.
A key loggert pedig nem tudom használni nem értek hozzá...:S
keylogerrt nem használni kéne hanem leírtani.
keylogger arra jó hogy az összes leütött billentyűdet elmenti és el is küldi szóval a jelszavaidat is
Írtam már, hogy tölts le egy ingyenes anti-keyloggert vagy vásárolj egyet!
Használhatsz process monitoring szoftvert is, amivel ki lehet szűrni a nem kívánatos folyamatokat, viszont ez ilyen alkalmazások használatához érteni kell.
A regisztrit is érdemes átnézni, van-e benne vmi nem oda illő, de ehhez is jó, ha tisztában vagy azzal, hogy mi micsoda.
A Google is sok hasznos információt dob ki a témával kapcsolatban, ha megfelelően használod:
Ha nem értesz hozzá, akkor pedig fordulj szakemberhez a gépeddel, vagy formázd az összes merevlemezedet, USB kártyáidat és egyéb adathordozóidat! Az utóbbi megoldással szinte biztos, hogy sikerrel eltávolítasz minden kártevőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!