Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi az a "kék halál" a vadonatú...

Mi az a "kék halál" a vadonatúj laptopomon? Dell Inspiron.

Figyelt kérdés

3 napja vettük újonnan a laptopot és tegnap érintve lett a "kék halál"-nak nevezett problémával. És egyáltalán nem értek a számítástechnikához, sima, mezei felhasználó vagyok, nem is értem mit ír ki, de a google segítségével sikerült megtalálni a probléma nevét.

Kérdés: mit tegyek, vigyem vissza gépet?

2012. jan. 27. 08:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Na, akkor a teljes igazság ...

Mi vidéken lakunk, karácsonykor vettünk egy új laptopot (Acer), etz a gépet egy szám.tech bolt által rendeltünk,a párom jól ismeri az eladót. Kinéztük a gépet, az eladó meg megrendelte. Ez 2 hét után meghalt, bekockásodott a kép és már ki-be sem lehetett kapcsolni, csak ha az aksit levettük róla. Ezt a gépet visszavittük és a srác visszavette (nem küldte el szervizbe, hanem szó nélkül visszavette) és általa rendeltünk a laptop.hu-ról egy Dell Inspiron-t, ezt már tuti, hogy nem fogja visszavenni, hanem elküldi szervizbe, mert már frászt kap tőlünk szerintem. Párom azt mondja várjunk, lehet többet nem fogja csinálni ....

2012. jan. 27. 10:14
 12/23 anonim ***** válasza:

4. laptop azt irtad:)

de csak Acer t irtál azon nem is csodálkozom ha tönkre ment

végülis nem azt csinálta mint a Del :P (kékhalál)

amugy ha van környéken hozáértö ismerös jó lene segítségét kérnetek mivel ha kékhalálozot az magától nem fog megjavulni

hab driver hiba csak akor hozáértö felfrisitené és beálítgatná

ha viszont hardverhiba akor ezek a kékhalálok csak egyre gyakoribak lesznek

persze lehet reménykedni hogy hátha töbet nem csinálja...

edig csak 1 szer csinálta?

2012. jan. 27. 10:25
 13/23 anonim ***** válasza:

Amugy mi a pontos neve a Dell Inspiron nak?

pl. N5110 k234h .... ilyesmi

2012. jan. 27. 10:28
 14/23 A kérdező kommentje:

Igen, 4. laptop, az Acer-t bele sem számoltam, olyan mintha nem is lett volna ... Szerencse, hogy visszavette ....

Előtte Lenovo, és két Dell volt.

Ok, keresek valakit aki ért a szoftver részéhez.

2012. jan. 27. 10:30
 15/23 A kérdező kommentje:
Pontosan ez: [link]
2012. jan. 27. 10:31
 16/23 anonim ***** válasza:

Mivel nem volt rajta operációs rendszer (windows)

ezt valkinek fel kelet telepítenie

és valószinüleg csak ezt tete és semi mást

eszközökhöz szükséges illesztöprogramokat nem (driver) se nem álítgata be a rendszert

virusirtó sincs rajta gobndolom bár az nem volt kiirva hibák közt

mindenestre nem ugy néz ki mint ami rendbe van

2012. jan. 27. 10:47
 17/23 A kérdező kommentje:
Mindent rá rakott ami szükséges, a párom gépére is Ő rakott rendszert, az teljesen rendben van.
2012. jan. 27. 10:51
 18/23 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés, ha esetleg unatkoznál :)

Nem lehet köze a kék halálnak, ahhoz, hogy tegnap csatlakoztattam, telepítettem rá a nyomtató-szkenelőt?

2012. jan. 27. 10:53
 19/23 A kérdező kommentje:
Ja, és van rajta vírusirtó is.
2012. jan. 27. 10:54
 20/23 anonim ***** válasza:

Oké akor

hát lehet köze hozá de csak ha akor csinálja amikor rajta van

usb s?

ezen usb 3 portok vanak? vagy mik?

mert mintha azt látam volna

hát akor ha minden fel van telepitve és máskor is csinálja akor is amikor nincs rajta nyomtató akor bizony hardver hiba lehet

2012. jan. 27. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!