Xbox, PS3, Wii? Melyik a jobb jéték?
1. Ezek nem játékok, hanem konzolok.
2. Hogy jobb? hardverileg ,játékok szempontjából?
Én a helyedben megvárnám a következő Wii konzolt.
Elvileg ez év közepe felé fog megjelenni.
Erősebb lesz, mint bármelyik mostani a konzol, és azért a Nintendo elég nagy király az innovációban, és mindig is arra lesznek a legkirályabb játékok, különösen a fiatalabb korosztálynak.
Persze a többi sem rossz választás, de ha hosszú távra tervezel én mindenképp megvárnám.
Nintendo-ra vannak a legjobb játékok?????? :O
Nézd meg, milyen játékok vannak WII-re! Supermario.(Annak különböző fajtái)És ennyi asszem egyedül a Black Ops van rá olyaan, ami jó.Semmiképpe vegyél WII-t!!
XBox 360, vagy PS3. A WII-t felejtsd el!
Nekem X360-am van.Arra legalábbb van játék.
Az új WII-ről se gondolom, hogy olyan túl jó lesz.A SM ezen a WII-n is elfut, nem tudom miért kell új.
A Nintendo egy sz*r!Menny be egy Media Marktba, és próbáld ki őket(Kinectet, Move-ot A WII-t is, bár nem érdemes, max azért, hogy öszehasonlíthasd a másik kettővel, és hogy rájöjj, hogy mekkora f*s)
Azt döntsd el, hogy X360, vagy PS3.
Pl. ismerőseidnek milyen van?Olyat érdemes venni.
Ha idióta vagy miért szólsz hozzá?
Black Ops, mint jó játék? Na ne röhögtess már, a Call of Duty széria a 3. rész óta egy vicc.
A Super Mario meg mindig is az egyik legjobb játék lesz, konkrétan több fejlesztés volt abban a szériában, mint az egész COD sorozatban.
Ráadásul mivel az új Wii jóval erősebb lesz, minden bizonnyal ugyanúgy megjelennek majd rá a többi platform alapjátékai, tehát amit írsz szintén ökörség.
Arról nem is beszélve, hogy egy 6 éves gyerekről van szó, százszor játsszon mariokartot, mint mindenféle idióta vérengzős marhaságokat.
Nah menjél kodozni, mert az aztán akkora móka. :)
Egy XBoxon Kinecttel tud játszani(meg amúgy is)nemvérengzős játékokat...
PS3-on is.És azzal még 2016-ba is tud játszani, mivel akkortájt jön ki a 4, ha lesz.De WII-vel semmit nem tud játszani 2 év múlva, de már 1 év múlva sem, mert kijön az U.
Én nem vennék U-t se, meg sima WII-t se, de azon nem tud mással, csak Mario-val játszani, és szerintem azt ő is elég hamar megunja, de nekem fullmind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!