A GTA San Andreas-ban van bigfoot, szellemkocsi?
Figyelt kérdés
Nem egy helyről hallottam, sőt youtube-on is egy csomó videó van fenn, az egyik azt mondja van a másik, hogy nincs. Én többször is körbementem a környéken, a bigfoot-ot nem találtam, a szellemkocsik megvannak, de a hiedelemmel ellentétben nem jöttek utánam, pedig mindent megpróbáltam. Tudom, a fele mod, de vannak akik azt állítják hogy mod nélkül vagy ps2-n is látták. Valakinek megjelent bármelyik az ilyen dolgok közül?2012. jan. 26. 17:25
2/5 anonim válasza:
szellem kocsi megvan nekem is, és hasonló a tapasztalatom mint neked.
bigfoot meg ugye itt lenne : [link]
de én nem találtam.
3/5 anonim válasza:
Ha ki van játszva a játék az autóimádó San Fierro-i barátnőnél van! A bigfoot...
4/5 anonim válasza:
Back O Beyond-ban még mozog is egy szellemkocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!