Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Képszerkesztés de hogyan?

Képszerkesztés de hogyan?

Figyelt kérdés

Letöltöttem a gimp2.6-ot és ilyen képet szeretnék: [link]

nemtudom hogy a hátteret hogy tudom megcsinálni. addig megvagyok hogy az "okos" ollóval körberajzolom magam,de itt teljesen megakadok még kivágni sem tudom csak körberajzolni.. lépésről lépésre kéne a segétség!:)

2012. jan. 26. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
YouTube-- Gimp- szerkesztés. És tanulsz :))
2012. jan. 26. 13:16
 2/5 A kérdező kommentje:
és ezt hogy hívják hogy a hátteret változtatom csak meg? maszkolás?:)
2012. jan. 26. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Megnyitod gimp-ben amit háttérnek szánsz

Megnyitod Gimp-ben amin te vegy

Megnyitod gimp-ben amiről a kezeket akarok

Majd vagy kivágod ami kell és rá rakod az első alkalommal megnyitot képre ami a háttér vagy átmásolod a Clone Tool-al.

Kivágás esetén kijelölöd majd Edit menüben rá mész hogy Cut.Ez után az első képen ami a háttér rá mézs hogy Edit menüben hogy Paste.Ennyi

Clónozásnál,vagyis másolásnál.Rá kattintasz a bal oldalon a Cone Tool-ra,ilyen kis bélyegző majd a Ctrl nyomva tartása mellett kijeleölöd a képen amiről másolni akarsz hogy hol legyen a kezdő pozíció a "clónozáshoz".Majd a másik képre ami a háttér egyszerűen "átfested" amit akarsz

.A bal oldalon a Scale-nél állíthatód a méretet is.

Youtube-on találsz tutorialokat

2012. jan. 26. 13:24
 4/5 A kérdező kommentje:
ez nekem egy kicsit bonyolult:/
2012. jan. 26. 13:50
 5/5 A kérdező kommentje:

csak hülyéskedtem kicsit és már jobban megy:) hogy ebbe a videóba: http://www.youtube.com/watch?v=rw9zbeHEXY8&feature=related

5percnél hogy vágja ki a külsejét és a belseje marad:O

2012. jan. 26. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!