Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fater lekódolta a gépet,...

Fater lekódolta a gépet, hogyan lehetne megnézni a kódot?

Figyelt kérdés
A vendég szobát 70%-ban letörli, de annak amúgy se sok haszna.
2012. jan. 24. 18:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a felhasználói fióknak adott jelszót?

ha egyszer belépsz, akk parancssorból meg lehet változtatni a jelszót

futtatás/cmd, oda írd be h net user felhesznalonev *

és utána add meg az új jelszót, enter, majd írd be újra és megint enter

és woala, uj jelszó van

(a felhasznalonév helyére annak a felhasználónak a nevét írd be, aminek a nevét meg akarod változtatni.)

2012. jan. 24. 18:34
 2/11 anonim ***** válasza:
de ez vendég fiókból sztem nem megy
2012. jan. 24. 18:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Van még egy megoldás mit a telepítő lemezzel lehet megoldani de ahoz utána kellene olvasni mert fejből én sem tudom.....
2012. jan. 24. 18:43
 4/11 A kérdező kommentje:

Néha betudok lépni a rendes felhasználási fiókba, ha úgy hagyják.

Egyébként kódmegváltoztatás nélkül nem lehet? Mert az tudom hol lehet.

Csak azt szerettem volna megtudni, hogy az aktuális kódot letudjam olvasni, hogy használhassam és ne jöjjön rá.

2012. jan. 24. 18:47
 5/11 anonim ***** válasza:

az én módszeremben, amit mutattam, nem kell tudni a régi kódot, ahhoz h újat adhass meg...

új felhasználói fiókot ha létrehozol, azt észreveszi:S

nagyon sehogy, lesd meg, amikor beírja a jelszót

2012. jan. 24. 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Fú basszus meddig éltem ezzel a problémával, hidd el átérzem a helyzeted. Ilyenkor tényleg nem megoldás a jelszóváltoztatás, de vannak beteg módszerek, amik sokszor hatásosak. Volt alkalom, amikor gondatlanságból nem figyeltek oda és ki tudtam figyelni. Volt amikor ablakon keresztül néztem. Használtam tükröt is. Volt hogy fehér tollal beszíneztem a billentyűket, majd miután beírta nekem a jelszót UV fénnyel láttam a billentyűket, és próbáltam értelemszerűsíteni a kódot vagy csak próbálkoztam. De van erre más megoldás is, letöltöttem egy linux portable-t és úgy ki tudtam másolni a SYSTEM és a SAM-et az alábbi helyről C:\WINDOWS\system32\config\ és aztán volt egy program amire sajnos már nem emlékszem de valami Rainbow table-ket kellett hozzá letölteni és beintegrálni, és a SYSTEM-ből meg a SAM-ből valahogy ki tudja nyerni a kódot abban az esetben ha nem túl bonyolult. Mindegy az a lényeg hogy szerintem keress alkalmat rá hogy valahogy kilesd, jaaaa és csináltam már beállított kamerával is.
2012. jan. 24. 19:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Na de ha úgyhadja és be tudsz lépni a fiókjába akkor rakjál fel egy keylogert és az majd megjegyzi neked a kódját:D
2012. jan. 25. 01:30
 8/11 A kérdező kommentje:

Na ezek egész jó ötletek:)

Az a keyloger cucc tényleg megjegyzi?

2012. jan. 25. 13:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Az nem csak a jelszót hanem az összes karaktert mit leüt.Plusz képeket csinál a belépet oldalakról és minden egyebet.Csak annyi a dolgod hogy egy billentyű kombinációval előhívod amit te adsz meg és már nincs is titok:D
2012. jan. 25. 13:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Az nagyon király, kösz a tanácsot, 1000 hála. És még rá se jönXD ez a legjobb az egészben, mintha lekódoló szülők ellen találták volna kiXDDD
2012. jan. 25. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!