Miért akad a shift 2? Mi az amit sürgősen ki kéne cserélnem a gépemben?
2gb RAM DDR2
3ghz es proci 2x de szerintem csak 1x ismeri fel -.-
Cooler master hűtés
Asrock alaplap
Nvidia Geforce 9800GT 1GB
Win 7 64 bit
"3ghz es proci 2x de szerintem csak 1x ismeri fel -.-"
Köszi a precíz ionformációt a processzor típusára vonatkozóan... Amúgy a 9800GT sem egy nagy durranás, szerintem cserélheted az egész gépet.
Sajnos csak ennyit tudtam a prociról kideríteni:
Intel(R) Pentium (R) 4 CPU 3,000 GHZ
csak mert mikor itt a vezérlőpultban rámegyek,hogy eszközkekező akkor ugye kiírja h miből mi van.
És rámegyek,hogy processzorok és ebből az intel(R)
ebből van egymás alatt 2 szal akkor csak 2 nek írja ki de csak 1 van belőle ?
Mert mikor csináltam ilyen játéktesztet h elindulna e: can you run it akkor ott azt írta h csak 3ghz es procim van 1x :S
[link] Ez lenne az, ami 1 mag+HT.
Ahhoz a vga-hoz meg édes kevés ez a processzor.
Tehát a válasz: sürgősen legalább egy Core 2 Duo proci vagy esetleg Pentium Dual-Core (nem Pentium-D!!!) és még 2GB RAM kell (de minimum még 1GB).
Milyen alaplapod van?
Ez az?
Elvileg fejleszthető, de ezeket a procikat újonnan már nem kapni (vagy igencsak túlárazva). Ha hozzá teszem, hogy a DDR2 is drágább a DDR3-nál, akkor azt ajánlhatom, hogy vagy használtan szerzel bele illő procit (E7300 vagy Q8400 stb) meg memóriát olcsón vagy inkább összeraksz egy tök új platformot, akár AMD AM3+ alapokon vagy Intel lga1155 valami Pentium G procival meg 4GB DDR3-mal (mindenképpen ez a nagy csere jobb döntés).
4GB DDR3:
Ez most egyben olcsóbb és később még egy ilyennel bővíthető 2x4GB Dual felállásra.
Deszka:
Proci:
vagy AMD:
RAM ugyanaz
Deszka:
Proci:
Ha a forint erősödne a közeljövőben az jót tenne az áraknak (most általánosan drágaság van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!