Miért nem érzékeli a videokártyámat?!
Figyelt kérdés
Nem indít el semmijen játékot és amikor belépek(Vezérlőpult-->Rendszer-->Hardver-->Eszközkezelő)az eszközkezelőbe akkor nem írja ki hogy van videokártyám.
Mit csináljak Hogy jó legyen?
Vagy megint kell vigyem szerelőhöz?://
2012. jan. 22. 18:20
1/6 anonim válasza:
én a helyedben kivenném a videókártyát, párszor átfújnám, visszaraknám. megnézném h így jó e. ha így sem, akk újratelepíteném a drivert.
videókártyának jónak kell lennie, mert a monitorod is a videókátyához van csatlakoztatva....
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol található a gépemben a vedeokártyám:$
És a cd-je sincs meg mert ez egy másik videokártya nem az ami alapból benne volt
2012. jan. 22. 19:27
3/6 anonim válasza:
Jó lenne, ha a típusát leírnád. Gondolom magadtól nem tudsz driver -t keresni hozzá, ezért én keresek, de mint mondtam, add meg a típusát, mert ha azt nem tudod, tárgytalan a kérdés. Na meg milyen rendszer van alatta? Továbbá 32, vagy 64 bites? Ezeket jó lenne tudni.
4/6 A kérdező kommentje:
Annyit tudok hogy valami Ati.:$
2012. jan. 22. 20:43
5/6 anonim válasza:
ami nem "alaplapi" videokártya ahhoz is van cd...
6/6 anonim válasza:
Le tudod szedni a gép oldallapját? Általában a videokártya a gép magasságához mérve középtájt, vagy egy kicsit lejjebb helyezkedik el. Egy nagyobb, téglalap alakú alkatrészt keress, aminek a hűtő azon az oldalán van, amit felülről nem lehet látni, amikor a gépben van. Szóval, ezen az alkatrészen kéne keresned valami típusjelzést, vagy ilyesmit. (Mindent a szemnek, semmit a kéznek, mert a végén még kárt tehetsz a gépben, vagy magadban, ha kézzel piszkélod!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!