Aph7 kérdése:
Xp4ever-en menne a gta sa? :D
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 12:49
2/10 anonim válasza:
Előző vok. Gondolom arra gondoltál. 1 perc volt megnézni.
Windows 2000 Professional (Workstation) (plus Service Pack 1 or higher)
plus DirectX 9
Windows XP (Home and Professional) (plus Service Pack 1 or higher)
plus DirectX 9
3/10 anonim válasza:
Az XP4ever egy ilyen buhera XP gondolom erre érti.
Amúgy ezen is menne, ha megvannak a játék követelményei.
4/10 A kérdező kommentje:
igen buhera xp. :) De megvan bőven a gépigény... :)
2012. jan. 22. 13:30
5/10 anonim válasza:
Akkor megy, de ha mégsem akkor ne kérdezd meg az okát, mert az első úgy is az lenne hogy a buheraXP miatt...
6/10 anonim válasza:
Hát igen elég sok gond szokott ezekkel adódni...
7/10 A kérdező kommentje:
oksa. megy rendesen csak amikor kilépek a játékból és pl lefekszek aludni addig kikapcsolom a gépet akkor amikor ujra bekapcsolom , nem akar elindulni , egyszerűen ledob amikor a spray bejött már :// De tudom buheraXP :D Nembaj visszahúzom az eredeti xp-t az a legjobb
2012. jan. 23. 14:12
8/10 anonim válasza:
Tudok adni Win7 Ultimate x86 (32bit)-et, ha kell. Csak aktiválod és "eredeti".
9/10 A kérdező kommentje:
van windows 7-em dvd-n 64bites. Csak egyszerűen tökélletes az XP :D Megszoktam... De köszi azért ;)
2012. jan. 25. 15:23
10/10 jonyka válasza:
minek xp.... edition? a felhasználó azt hiszi, hogy "jaj, de jó, jaj de gyönyörű kinézetű, jobb mint az eredeti", de voltaképp EGYÁLATALÁN nem gyorsabb, stabilabb, mint az eredeti, SŐT könnyen meglehet, hogy víruskák is bele vannak építve vagy kémprogramok.
Szerintem még ha nincs is rá pénz az eredetit megvenni, legalább egy eredeti másolatot kell telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!