Mitől lassul be az explorer 5 perc után?
Figyelt kérdés
GÉpindítás után az expl. jól működik, majd 5 perc után lelassul. Alig akarja megnyitni az oldlalkat. Egyéb iránt minden más remekül működik a gépen, a szoftverek/játékok is gyorsan, normálisan működnek, egyedül a böngészés nem.
Hogy tudom ezt javítani? Mi okozhatja?
(folyamatoknál megy egy rakat dolog, de ehhez nem értek, ilyen válaszokat ne küldjetek, mert azt nem tudom értelmezni, bár ha minden más jól megy a gépen kivéve az explorer, akkor más lehet a hiba, nem?!..) xp home/sp3
2009. máj. 28. 06:35
1/6 anonim válasza:
Azt, hogy mitől lassul be, egyszerű eszközökkel nem lehet kideríteni. Ha a folyamatok működésével és a rendszerszintű hibakereséssel nem vagy tisztában, akkor inkább javaslom, tegyél fel egy másik böngészőt, (pl Firefox), hogy azzal is jelentkezik-e a hiba. Emellett kapcsold ki az automatikus frissítéseket.
2/6 A kérdező kommentje:
firefox is belassul egy idő után. aut. frissitések nincs bekapcsolva. :(
2009. máj. 28. 07:20
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy kevés a memória a megnyitott oldalak tárolására és a virtuális memóriát kezdi használni és azért lassul. Egy töredezettség mentesítés lehet, hogy segítene rajta.
4/6 anonim válasza:
Én tudom miért lassul be, azért mert sz@r. Használj inkább Firefoxot. ;-)
5/6 anonim válasza:
ellenőrizd vírusirtóval a teljes gépet...
6/6 A kérdező kommentje:
2*2G a proci , 2G RAM gondolom elég, nem? :) virus keresés már megvolt. sajna ez sem megoldás, mert nincs vírusom. (szerencsére)
firefox nekem nem jön be, de lehet hogy csak meg kellene szokni....
még kérdezősködök másoktól is.
azért köszi
2009. máj. 28. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!