Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fagy ki a mozila firefox...

Tamas243 kérdése:

Miért fagy ki a mozila firefoxom amikor youtuben videót néznék illetve amikor be lépek a citromailomba?

Figyelt kérdés
álandoan kifagy pedig le elenöriztem viruskeresö progival is ( AVG) de nem talált semmit:S amugy ugy fagy ki hogy az egér még tud mozogni közbe csak nem tok semmire katintani meg ki x elni se stb... SEGITSÉG :S
2012. jan. 21. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak a program fagy ki az oprendszer nem? Használj chromeot sokkal gyorsabb és nincsenek vele gondok. Lehet, hogy a flashplayert kell frissíteni vagy valami beépülő modult. Lehet, hogy valami bővítmény nem megfelelően működik.
2012. jan. 21. 10:49
 2/4 A kérdező kommentje:
és ez ien botok ellen van szóval ien más autók ellen és asszem van benne egy olyan pálya ami ien városos féle ien régies ja és amikor tönkre megy a kocsi (szét löték vagy stb) akkor igy vilog alul valami hogy tönkre van mennve a kocsi s mikor ki szálunk az autóbol h át menjünk egy másikba akkor van egy kispisztolyunk talán remélem tudja valaki a nevét :S
2012. jan. 21. 10:54
 3/4 A kérdező kommentje:
nem ide akartam ezt irni xD
2012. jan. 21. 10:54
 4/4 anonim válasza:
Most nagyon jót nevettem :DD Amúgy nekem ugyanilyen problémám van...de mostanság egy rakat ilyen kérdést olvastam Gyik-en
2012. jan. 23. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!