PSP-t szeretnék venni, mit vegyek figyelembe?
Figyelt kérdés
a www.teszvesz.hu-n akarom megvenni a gépet, használtan mert igy olcsóbb. Miket vegyek szemelőtt a vásárlásnál? (pécsi vagyok ezért közelieket nézem) előre is KÖSZI a válaszokat2009. máj. 27. 17:10
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én most adtam el. :)
Amikre figyelj: nem-e pixelhibás (gyakori és nagyon zavaró, a legkönnyebb úgy kiszúrni, ha átpörgeted a menüsémákat, mert vannak színek amik alatt nem látszik a hiba, vannak amiken pedig rikít), akié olyan, biztos nem fogja elárulni
Aztán jó ha ki van "kódolva" a gép, hogy memkariról is tudj játszani. Bár ma már bárhol megcsinálják 2.000-ért.
Nézd meg, hogy nincs-e megrepedve az akksi. Hajlamosak rá a 2004-es verziók. Bár kárt nem tesz a repedés, csak zavaró esztétikai "hiba".
Szerintem ennyi. :) Ja és lehetőleg slim PSP-t vegyél. Az éri meg.
Üdv.
2/2 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a választ...(esetleg nem tud vki eladó psp-t?)
2009. máj. 27. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!