1 hónapos ez a laptopom (link), és elkezdett akadozni a film?
Figyelt kérdés
Szóval egy hónapja vettem egy ilyen gépet
win 7 ment fel rá, eddig minden nagyon szuper volt, akkor sem akadozott semmi, ha mellette ezer dolgot futtattam... Tegnap óta akad, táppal, táp nélkül... újraindítottam, utána is! most éjjel ki volt kapcsolva sok órára, és most is :( Tudnátok segíteni, hogy mi okozgatja egy sima avi fájt akadását? semmi HD vagy ilyesmi, egy gagyi sorozat 20 perces, 235 Mb-s epizódja.. eddig úgy örültem, hogy minden müködik! Köszi a válaszokat! maga a gép ugyanúgy nem lassú egyébként.
2012. jan. 18. 07:24
21/26 A kérdező kommentje:
windows media player, jetaudio, vlc, potplayer.. mind akad, mindenféle film. de ha a géppel van baj, youtube miért nem? vigyem vissza?
2012. jan. 20. 09:49
22/26 A kérdező kommentje:
na, most kaptam egy kékhalált is... nagyon szuper. eddig első.
2012. jan. 20. 10:10
23/26 A kérdező kommentje:
memóriatestet kb 30 percig futtattam, aztán leállítottam, 159%-ig 0 errors
2012. jan. 20. 10:53
24/26 A kérdező kommentje:
letöltöttem azt a spiccy programot is, CPU filmezés+msn közben 44°C, egyszer ment fel 50 fokig. merevlemez 41-42°C mit nézzek még?
2012. jan. 20. 11:02
25/26 anonim válasza:
Semmit. Vagy rakd újra, vagy vidd vissza.. első körben ők is azt fogják tenni.
26/26 A kérdező kommentje:
tegnap újraraktam, és fennáll a gond! Rendben, akkor visszaviszem! edigitalban vettem, tudok majd cseregépet kérni addigis? köszi!
2012. jan. 20. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!