Ez hogy/miért lehet? Vezetékes digis netünk van, nincs routerünk, felhasználónevet és jelszót használunk, amit a szerződésben?
Figyelt kérdés
adtak meg, és mikor beléptem, láttam még az én gépemen kívél még 3 gépet hálózaton! Lopják a netem, vagy mi? wifink nincs, és egyből a gépbe megy be a kábel, szóval nem értem...2012. jan. 17. 17:39
1/2 anonim válasza:
A tiétek valószínűleg LAN net.
Azaz egy utp véget kaptatok amire rá kell dugnotok a gépet.
Nyugalom nem lopják.
Csak egy routerrel osszák szét nektek(pl egy panelházba), és látod azokat akik még a hálózaton vannak csatlakozva.
Ennyi.
Üdv.
2/2 anonim válasza:
Van routered ami egyben egy modem is, csak nem a lakásban. A Digi lannetet ad kábelen, aminek a modemje és a routere valahol a házon kívül, vagy társasház esetében a lépcsőházban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!