Hogyan lehet ezt megcsinálni?
Ha csak fényképre van szükséged, átszerkeszted valamivel.
Más módszer nem fogja neked a valódi levelet megváltoztatni, mivel a küldési dátumok benne vannak a fejlécben, ott van a küldő félnél is, a kiszolgáló is beleírja a dátumot amikor áthalad rajta, ezeket nincs jogosultságod és lehetőséged megváltoztatni.
Amúgy is, ne hamisíts bizonyítékot, akármire is kell, vállald a helyzetet.
Hát nem is tudom...
Nekem egyszer volt egy kis gép meghibásodásom (lemerült az alaplapi elem és állandóan elállítódott a rendszeridő).
Valaki akivel leveleztem írta, hogy már majdnem leszúrt, hiszen azt írtam hogy az adott órában (ami a levél fejlécén volt) még nem voltam otthon, mégis meg tudtam neki írni a levelet. Később vette észre, hogy nem csak az időpont, de a dátum is teljesen más, mint az aktuális.
Tehát elképzelhető, hogy ha a rendszeridőt megváltoztatod, akkor az a levélben is feltűnik.
Ez csak tipp, a velem megtörtént eset miatt. Konkrétan nem tudom, hogy valóban működik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!