Telepiteni akartam a Vin7-et a gépre és telepités elött ezt irja a gép: Hiba: 0x80300024 Valaki tud segiteni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 15:08
1/5 anonim válasza:
valószínű rosszul írtad ki a boot lemezt... gondolom daemon tools-ba beraktad és onnan írtad ki mikor nem így kell. neroba van egy olyan opció hogy lemez képfájl kiírása vagy vmi ilyesmi, úgy írd ki és jó lesz.
2/5 anonim válasza:
Ha úgy írja ki, ahogy az első gondolja, akkor el sem indul a telepítőlemez, hanem bootolna HDD-ről...
De ugye nem oprendszer működése közben akarod telepíteni?
4/5 anonim válasza:
"képzeld tapasztalapból írtam"
Ha "kimásolós2 módszerrel írja fel, ahogy te gondolod, akkor nem bootol a CD-ről vagyis elindul a régi oprendszer, tehát hibaüzenetet sem fog kiírni, ha pedig mégis hibaüzenetet kap akkor azt a régi oprendszer írja ki és nem az a CD-ről induló program, ami el sem indul, mert rosszul írta ki... Érted?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem ez eredeti Win7 és nem nem akkor akartam újra rakni. . . Ezért nem tudom mi lehet :S
2012. jan. 15. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!